top of page
IMG_6969_edited.jpg

Hello!

Hi! Mijn naam is Sanne Hijzelendoorn. In 2019 heb ik mijn droom officieel gemaakt bij de Kamer van Koophandel. Tomorrow’s Favorites is officieel! Tot op de dag van vandaag ben ik altijd bezig om de leukste sieraden samen te stellen en de mooiste kimono’s te maken! Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee, daarover kan je hieronder verder lezen. 

 

Tomorrow’s Favorites heeft de mooiste handgemaakte kimono’s en sieraden, perfect voor dagelijks gebruik! Onze kimono’s zijn uniek. Wij gebruiken prachtige stoffen, deze kopen wij in kleine hoeveelheid in. Dat betekent dat er maar 1 of 2 kimono’s gemaakt worden in deze stof. En blijft de uniekheid gewaarborgd. De productie vindt plaats in ons Atelier in Nederland. Ook worden daar onze sieraden gemaakt en samengesteld. Wij  combineren natuurproducten met onze sieraden, zo zie je veel natuursteen en schelpen terug in onze collectie. 

 

Neem een kijkje in de webshop en vindt jouw nieuwe favorieten!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

My Story

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, ben ik in 2019 Tomorrow's Favorites gestart. Ik heb het inschrijven lang uitgesteld omdat ik vond dat ik nog niet ready was. Maar goed, nu weet ik, je bent eigenlijk nooit ready. Dus in februari 2019 heb ik Tomorrow's Favorites officieel ingeschreven! En ik moet je eerlijk vertellen, het inschrijven, was het makkelijkst!

Het eerste concept van Tomorrow's Favorites bestond uit het maken van een collectie geproduceerd door mij in Nederland. Na dit geprobeerd te hebben, kwam ik toch tot de beslissing. Dit werkt niet. Dus dan iets verzinnen wat wel werkt! Ik ben aan de slag gegaan met nieuwe concepten en heb vele aanpassingen gemaakt. En daardoor is Tomorrow's Favorites geworden wat het nu de dag is!

bottom of page