Storytime

het ochtendritueel

De zon komt langzaam op, een vogeltje fladdert langs en terwijl deze de vleugels spreidt strijken de eerste zonnestralen neer op haar vleugels. Het vogeltje landt in het raamkozijn waar de linnen gordijnen zachtjes dansen op een koele ochtendbries. 

Vanuit de kamer merkt de rustige ademhaling op van iemand die nog heerlijk tussen haar donzen dekbedden ligt. De zonnestralen dringen langzaam de kamer binnen totdat deze het gezicht van de schone slaapster zachtjes strelen. De schone slaapster gaat rechtop zitten, strekt zich uit en wrijft in haar ogen. Wanneer haar blik op het raam rust, tovert dit aangezicht een lach op haar gezicht. 

Ze trekt haar pantoffels aan en rijkt naar haar kimono die naast het bed langt. Al lopend naar het raam trekt zij deze aan en maakt zij een knoop in de ceintuur van haar kimono.

Ze schuift de linnen gordijnen opzij, zet haar ellebogen op het kozijn en laat haar hoofd rusten op haar handen. De zonnestralen raken haar gezicht en op het moment dat zij naar het vogeltje kijkt kruisen hun blikken. Hierdoor slaakt zij een tevreden zucht: 'Ik vind dit het mooiste moment van de dag!'. Samen kijken ze hoe de zon achter de bergen opkomt. 'Tijd voor een nieuwe dag!'.

 

De schone slaapster draait zich om en loopt de kamer uit. Het vogeltje spreidt haar vleugels en vliegt de zon tegemoet. 

Start je dag goed

   met Tomorrow's Favorites

Een nieuwe dag, vol met nieuwe kansen! Wij helpen jou graag om deze dag zo goed mogelijk te beginnen. 

Het is toch altijd moeilijk om die heerlijke dekens te verlaten. Daarom hebben wij ochtendjassen die net zo aanvoelen als jouw dekens. Zo kun je langzaam maar heerlijk opstarten!

Zie hieronder de bijbehorende categorieën.

Dingen die je misschien ook interessant vindt