top of page

Reviews

Pearl

Fijne producten. Het enthousiasme straalt van Sanne af en de yogatrui is een super aanrader. Ga zo door Sanne.

Rachel

Enige tijd geleden heb ik een trui besteld bij Tomorrows Favorites. De trui is van goede kwaliteit, is zacht en zit erg lekker! Na vaak wassen is de trui nog steeds netjes. Nu nogmaals een trui besteld & oorbellen. Kan niet wachten tot het binnen komt! Ga zeker vaker bestellen.

Barbara

Ik heb nu 5 paar oorbellen van Tomorrow's Favorites en ik vind ze stuk voor stuk geweldig. Ze zijn van erg mooie kwaliteit en passen goed bij ieder kledingstuk. Prachtige sieraden dus, en voor ieder wat wils. De service en het contact zijn ook erg fijn; een echte aanrader!

Emma

Super fijn! Als ik vragen had kreeg ik snel reacties terug. Ben blij met elk product wat ik heb gekocht, zeker geld waard !

 

Laat een beoordeling achter

How satisfied are you?Zeer ontevredenEen beetje ontevredenBest tevredenTevredenErg tevredenHow satisfied are you?

Nina

Nieuwe oorbellen besteld bij Tomorrow's Favorites. Snelle levering en super leuk verpakt. Goed te zien dat er energie in is gestoken! Oorbellen zijn zoals op de foto en helemaal naar wens!

 

Linda

Ben onwijs blij met elke product! Vind uniek goede service! Mooie kleding, snelle levering! Ook de oorbellen ketting en al die leuke dingen vind ook prachtig! Ze komen snel binnen en krijg wanneer ik er mee loop veel complimenten!

 

bottom of page